Vindusvask Bergen

Elite Vinduspuss tilbyr vindusvask i Bergen til næringsbygg og privatboliger. Vi vasker vinduer for alt fra kontorbygg, butikker og restauranter til leiligheter og hus.

Person som vasker fasade og takrenner på et hvitt hus.

Elite Vinduspuss har holdt på med vask og puss av vinduer siden 1975. Vi har med andre ord lang erfaring med renhold av vinduer. Kontakt oss dersom du ønsker vindusvask i Bergen og omegn. Vi kan faget vårt, og vi leverer ypperste kvalitet i alle ledd.

Høy nedbørsmengde betyr skitne vinduer

Bergen er som kjent en by med mye nedbør hele året. Nedbøren tar med seg mye skitt som samler seg opp på vindusflaten. Over tid blir ruta vanskelig å se gjennom, og den begynner å se møkkete ut. Da er tiden inne for en skikkelig rengjøring.

Ønsker du det beste resultatet og de reneste vinduene? Kontakt oss i dag for et tilbud på vindusvask.

Vindusvask i Bergen til alle typer bygg

Elite Vinduspuss tilbyr vindusvask for alle slags bygg – både for bedrifter og privatpersoner. Våre vindusvaskere jobber med store næringsbygg, små butikker og private hus. Det spiller ingen rolle om du har en en liten leilighet med få vinduer eller et kontorbygg over flere etasjer. Elite Vinduspuss stiller opp og gjør jobben.

Du trenger ikke bekymre deg for at vinduene ligger kronglete til. Vi har utstyr og maskiner som gjør at vi kommer til (nesten) overalt.

Hvor ofte bør du vaske vinduer?

Vårt råd er å vaske vinduene minst tre ganger i året. Da er du sikret godt vedlikehold av glasset og en rute som ser pen ut, i tillegg til at du slipper at skitt setter seg skikkelig. Hvis vinduene er utsatt for mye skitt og støv, for eksempel rett ved en trafikkert vei, kan det være lurt å vaske flere ganger i året.

Butikkeiere har gjerne behov for hyppigere vask. Det er viktig at kundene ser varene dine godt, og at ikke skitt tar bort oppmerksomheten. Rene butikkvinduer sier også noe om butikken. Daglig kan fort bli litt mye av det gode, men mange butikker vasker én gang i uken eller mer.

Hvorfor velge Elite Vinduspuss?

Hos Elite Vinduspuss får du alltid vindusvask og annen rengjøring av ypperste kvalitet. Vi står klare til å gi deg skinnende rene vinduer.

Gode grunner til å velge oss:

  • Erfarne og omgjengelige vinduspussere
  • Effektive teknikker og riktig verktøy
  • Vi kommer til avtalt tid
  • Konkurransedyktige priser
  • Regelmessig avtale

Erfarne og omgjengelige vindusvaskere

Elite Vindusspuss består av en stab på 60 vindusvaskere som alle er de beste i faget. Noen av våre medarbeidere har vasket vinduer i over 40 år. Våre medarbeidere vasker vinduer daglig, og vet derfor hva som gir best resultat.

Effektive teknikker og riktig verktøy

Vi vet nøyaktig hvilke redskaper vi skal bruke på dine vinduer. Vi vet også hvordan vi bruker dem. For eksempel har vi god erfaring med hvordan vi skal behandle syre- og alkalieskader på glass. Du kan være trygg på at vinduene er skinnende rene etter vi har gjort vårt.

Vi tilbyr også nalfri vindusvask med avionisert vann. Vi kaller det Rentvant. Dette er miljøvennlig og helt uten kjemikalier.

Vi kommer til avtalt tid

Våre vindusvaskere er selvsagt punktlige. Vi følger avtalene vi inngår, og møter til avtalt tid – uansett hvor i Bergen bygget ligger.

Konkurransedyktige priser

Elite Vinduspuss tilbyr renhold til konkurransedyktige priser. Nettopp derfor vasker vi vinduene til flere privatpersoner i Bergen, ikke bare store bedrifter og næringsbygg. Ta kontakt for et tilbud – det er billigere enn du kanskje tror.

Regelmessig avtale

Noen kunder avtaler utvendig vindusvask to ganger i året, andre fire. Behovet avhenger blant annet av hvor du befinner deg, og hvor utsatt vinduene dine er for skitt og støv. Og så handler det om hvor viktig det estetiske er for deg. Solnedgang sett gjennom et rent vindu er flottere enn gjennom et skittent vindu.

Elite Vinduspuss tilbyr alle typer utvendig rengjøring i Bergen

Elite Vinduspuss startet med vindusvask i 1975. Senere har vi utvidet med flere tjenester, og nå dekker vi alle typer utvendig renhold i Bergen. Vi leverer alltid arbeid av den høyeste kvalitet – uansett om det er vindusvask, fasadevask eller andre typer renhold.

Våre tjenester innen utvendig renhold:

  • Fasadevask
  • Solcellevask
  • Rens av takrenner
  • Takvask

Du kan gjerne kombinerer ulike tjenester hos oss etter behov. Kontakt oss i dag for et tilbud på vindusvask i Bergen eller andre tjenester innen renhold