Vask av fasader

Elite tilbyr rengjøring av alle typer fasader: Tre, tegl, malt mur, naturstein, Stenex, aluminium og plast. Vi vasker fasader for store og små bedrifter, butikker, kommuner, borettslag og private boligeiere.

Fasadevask

Vi anbefaler fasadevask en gang i året – og alltid før du skal male huset. Husk at det er mye rimeligere å vaske enn å male: Et malt hus kan stå i over ti år hvis vi vasker jevnlig for deg. Men mange gyver selv løs med høytrykksspyleren, og gjør alle feilene i boken.

Riktig vasking er et fag. Vi har bred erfaring og høy kompetanse når det gjelder valg av kjemi og metode for fasaderengjøring. Vi har en avansert maskinpark og egne liftbiler. Tilgang til spesiallifter gjør at vi kan komme til (nesten) overalt. Et klatreteknikk-team kommer til der ingen lifter kommer til. Elite Vinduspuss sørger for nødvendige sperretillatelser fra kommunen, og sikrer området slik at ulykker kan unngås.

Persiennevask

Elite Vinduspuss tilbyr skånsom og effektiv rengjøring av kostbar solskjerming. Lenger levetid er et økonomisk argument. Rene persienner fører til at vinduene holder seg fine og rene mye lengre. Uten regelmessig vedlikehold ser vi at fargen ofte blir blass og at tråder og lameller blir ødelagt av forurensing. Vi tilbyr både fasadevask og persiennevask med avionisert vann.

Vi tilbyr både fasadevask og persiennevask med avionisert vann. Les mer om fordelene med Rentvann her. Hvis du ikke spesifiserer annet, velger vi alltid løsningen som er rimeligst for deg.