Vindusvask Oslo

Trenger du hjelp til vindusvask i Oslo eller omegn? Elite Vinduspuss tilbyr vindusvask av høyeste kvalitet til både privatpersoner og bedrifter.

Elite Vinduspuss ble startet opp allerede i 1975, og er nå landets største bedrift innen vinduspuss og fasadevask. Bedriften består i dag av 60 ansatte som utfører alle typer oppdrag innen fasaderengjøring og vindusvask.

Vi er svært opptatt av at kundene våre skal bli strålende fornøyde med jobben vi gjør. Når du bestiller vindusvask fra Elite Vinduspuss, kan du forvente deg:

  • Et skinnende rent resultat
  • Hyggelige og pålitelige ansatte
  • Punktlig oppmøte
  • Vaske av karmer og sprosser
  • Vi tar alltid med eget utstyr
  • Vi vasker med Rentvann
  • Gratis befaring

Få skinnende rene vinduer med Elite Vinduspuss

Mange synes det å vaske vinduer er en tung og kjedelig jobb. Hvis man ikke bruker riktig teknikk, må man kanskje også vaske om og om igjen for å få et pent resultat.

Elite Vinduspuss har lang erfaring med rengjøring av alle typer vinduer. Vi vet hva slags teknikker og utstyr vi skal bruke for å få vekk alle typer flekker og skitt.

Hvor ofte bør man vaske vinduene?

Det er mange som lurer på akkurat hvor ofte de bør vaske vinduene sine. Dette avhenger av flere faktorer, som for eksempel hva slags bygning eller bolig det er snakk om og hvor den ligger.

Kontorbygninger som ligger rett ved veien, og er utsatt for mye støv og eksos, bør få utført utvendig vindusvask 3-6 ganger i året for å sikre godt innslipp av dagslys og god utsikt. Det samme gjelder hvis du bor i en bolig ved en trafikkert vei. De fleste boliger trenger en utvendig vindusvask omtrent 3 ganger i året.

Dette kommer selvfølgelig også an på hvor opptatt man selv er av å ha det rent og pent rundt seg.

Rene vinduer utgjør en stor forskjell

Det er mange som utsetter eller glemmer å vaske vinduene sine – kanskje fordi de synes vinduene ser rene ut. Men med én gang sola skinner på vinduet, ser man alt skitt, støv og eksos som har samlet seg opp i løpet av noen uker eller måneder.

Når man først vasker vinduene, ser man hvor utrolig stor forskjell skinnende rene vinduer har å si for helhetsinntrykket av en bolig.

Det er også en stor fordel med rene, klare vinduer i kontorbygninger. Dette ser mer profesjonelt ut både uten- og innenfra, og gjør at dere får mest mulig ut av utsikten.

Vi vasker vinduene dine uten tilsatte kjemikalier

Selv om vi er kjent for å ha svært god vannkvalitet i Norge, er ikke vannet nødvendigvis det beste å vaske med. Springvannet vårt blir tilsatt kunstige kjemikalier som for eksempel klor, og dette setter spor når man vasker vinduer, fasader eller lignende.

Derfor tilbyr vi i Elite Vinduspuss vask av vinduer og andre flater med med avionisert Rentvann. Dette er vann som ikke er tilsatt noen form for kjemikalier, og som ikke etterlater seg skjolder eller striper.

Rentvann gjør det enkelt å vaske alle typer overflater – uten å skade dem. Dette vannet er også mer miljøvennlig enn vanlig vann, og skader ikke vegetasjonen rundt vinduene. Du kan selvfølgelig også velge at vi vasker med vanlig vann.

Få profesjonelle resultater med Elite Vinduspuss

Elite Vinduspuss har hovedkontor i Stavanger, men vi tar også på oss oppdrag i Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Buskerud, Agder, Rogaland og Bergen.

I tillegg til vindusvask, utfører vi alt innen vask av fasader, persienner, solceller og takrenner. Våre medarbeidere har lang erfaring innen faget sitt, og jobber både nøyaktig og effektivt.

Ta kontakt med oss for mer informasjon

Vi tilbyr konkurransedyktige priser. Hvis du ønsker mer informasjon om våre tjenester, så ta kontakt med oss i dag. Ved å klikke deg inn på vårt prisskjema nedenfor, kan du enkelt laste opp bilder av vinduene på boligen eller lokalene som skal vaskes. Da tar vi kontakt med deg så fort som mulig for å gi deg et mer eksakt prisoverslag.

Ved større oppdrag kan vi også komme på en gratis befaring og gi deg et konkret tilbud. Elite Vinduspuss tar vindusvasken med et smil!