Utvendig renhold

En grundig fasadevask gjør ikke bare at fasaden på boligen din ser flottere ut akkurat nå, det kan også spare deg for mye tid og penger i fremtiden. Elite Vinduspuss tilbyr renhold av alle typer fasader – les mer om oss her.

 

Ansatt i Elite Vinduspuss som vasker vinduer på et hus med blå plater.

Elite Vindusspuss startet med nettopp vinduspuss. Siden har vi utvidet med en rekke former for utvendig renhold.

Her er noen av tjenestene vi tilbyr:

  • Fasadevask
  • Vinduspuss
  • Solcellevask
  • Rens av takrenner
  • Takvask

Vi gleder oss til å hjelpe deg med utvendig renhold. Ta kontakt i dag for et tilbud. Under kan du lese mer om tjenestene vi tilbyr.

Fasadevask

Fasadevask er viktig, enten det gjelder hjem eller næringsbygg. Jevnlig fasadevask er nødvendig for godt vedlikehold av alle slags bygg. Vi fjerner alt fra støv og skitt til pollen og trafikkfilm. Da slipper du at det setter seg i fasaden.

For privatboliger anbefaler vi fasadevask én gang i året. Spesielt hvis du skal male huset – da er det viktig med en skikkelig vask på forhånd. Fasadevask kan inngå med andre typer utvendig renhold.

Vinduspuss

Elite Vinduspuss tilbyr vindusvask for store og små bedrifter, privatboliger, butikker og leiligheter. Hos oss får du abonnementsløsninger som vi skreddersyr etter ønske og behov.

Vil du at vi kommer én gang i halvåret for å pusse vinduene? Da gjør vi det. Vil du at vi skal komme oftere? Det fikser vi også.

Solcellevask

Har bedriften din solceller på taket? Eller har dere solceller hjemme? Da kan Elite Vinduspuss hjelpe dere med solcellevask.

For at solceller skal fungere optimalt, er det viktig at de ikke er dekket av skitt og smuss. Da skinner ikke solstrålene gjennom, og solcellene produserer ikke nok energi. Derfor anbefaler vi solcellevask to ganger i året.

Rens av takrenner

I løpet av året samler det seg opp mye rusk i en takrenne. Dette kan gjøre at vannet ikke renner dit det skal. Rusk og skitt kan blokkere vannet slik at takrenna renner over. Videre kan dette skitne til vinduer og fasade.

Over tid kan det gro mose i takrenner – dette er enda vanskeligere å fjerne. Vil du unngå slike problemer? Ta kontakt med Elite Vinduspuss. Vi hjelper deg med å rense takrenner.

Takvask

Taket på et bygg – enten det er en bolig eller et næringsbygg – er utsatt for norsk vær og vind hele året. Sur nedbør samler opp skitt over tid. Vinden tar med seg pollen, blader og lignende. Over tid er det vanlig at det oppstår mose på taket.

Derfor er det viktig med jevnlig takvask. Da unngår du at mosen slår røtter og at annen skitt setter seg. Over lengre tid kan mose ødelegge konstruksjoner. Vi anbefaler takvask minst hvert 7. år.

Hvor ofte bør du vaske utvendig?

Vi anbefaler utvendig renhold minst én gang i året. Hos Elite Vinduspuss kan du kombinere ulike renholdstjenester i ett abonnement. Velg de tjenestene som passer for deg.

Hvorfor er utvendig renhold viktig?

Utvendig renhold har spesielt to fordeler: Alle bygg forfaller – med godt renhold kan du bremse forfall som følge av dårlig vedlikehold. I tillegg er du sikret at bygget ser bra ut.

Derfor bør du velge Elite Vinduspuss

Vi utfører utvendig renhold for næringsbygg og privatpersoner.

Gode grunner til å velge oss:

  • Erfarne og omgjengelige vinduspussere
  • Effektive teknikker og riktig verktøy
  • Vi kommer til avtalt tid
  • Konkurransedyktige priser

Hvor er kundene våre?

Vi rengjør bygg i alt fra store byer som Oslo, Bergen og Kristiansand, til mindre steder i Viken, Vestfold, Agder og Rogaland.

Ta kontakt i dag

Trenger du hjelp med utvendig renhold? Kontakt oss i dag. Vi gleder oss til å bistå med ditt renhold!