FASADEVASK OSLO

Har du eller bedriften din behov for fasadevask i Oslo? Elite Vinduspuss sørger for at fasadene dine blir skinnende rene til en konkurransedyktig pris.

Person som vasker takrenner.

Elite Vinduspuss ble startet allerede i 1975, og er nå landets største bedrift innen vindusvask og fasadevask. Vi er svært opptatt av at alle våre kunder blir strålende fornøyde samtidig som vi tar hensyn til miljøet og våre ansatte.

Når du bestiller en av våre tjenester, kan du være sikker på at du får:

  • Hyggelige og omgjengelige vinduspussere
  • De mest effektive metodene innen rengjøring
  • Vi holder det vi lover og kommer når vi skal
  • Konkurransedyktige priser
  • Vi vasker med varmt, avionisert Rentvann

Ta kontakt i dag hvis du vil ha en uforpliktende befaring eller om du ønsker et tilbud på ditt oppdrag. 

Derfor bør du leie inn profesjonelle vinduspussere

Mange prøver å vaske hus eller andre bygg uten hjelp, men det kan vise seg å bli en tung og tidkrevende jobb. Uansett om du «bare» skal vaske huset ditt utvendig, trenger du riktig utstyr og god tid for at resultatet skal bli så godt som mulig.

Større bygg eller fasader må rengjøres av profesjonelle vindusvaskere, siden det er risikabelt å prøve og gjøre dette selv. Ved å få hjelp av våre erfarne vindusvaskere, slipper du å bruke tid og energi på fasade- eller vindusvask. Da trenger du heller ikke å kjøpe dyrt utstyr eller leie stillas.

Når du leier inn våre vindusvaskere, kan du være sikker på at jobben blir gjort nøyaktig og effektivt til en konkurransedyktig pris. Det trenger ikke å være vanskelig å få en skinnende ren fasade – vi tar oppdraget med et smil!

Hvorfor er fasadevask viktig?

Utvendig vask er ikke bare viktig for å få fasaden til å se ren ut. Det er også nødvendig for å redusere risikoen for sopp, alger, grønske og mose på bygningen.

Hvis en fasade av treverk ikke blir vasket, kan det oppstå skader på treverket som tiltrekker seg fukt. Alle bygg blir også utsatt for mye forurensing, svevestøv og hardt vær som setter sine spor på fasaden. For å unngå disse problemene, bør du få utført en fasadevask minst én gang i året. 

Ved å få utført en fasadevask, kan du forlenge levetiden til huset eller bygningen samtidig som fasaden ser ren og flott ut. Regelmessig fasadevask kan også bidra til å oppdage eventuelle problemer tidligere, noe som kan spare deg for store reparasjonskostnader i fremtiden.

Vi benytter oss av Rentvann

Vi i Elite Vinduspuss benytter oss enten varmtvann og høytrykk eller med varmt, avionisert rentvann. Rentvann er så rent at det ikke etterlater seg striper eller skjolder.

Les mer: Vask med Rentvann

Vi hjelper deg med alt innen fasadevask

Dersom du trenger hjelp til fasadevask, så ta gjerne kontakt med oss på e-post eller telefon. Vi har hovedkontor i Stavanger, men tar også oppdrag i Oslo, Viken, Agder, Rogaland og Bergen.

I tillegg til fasadevask, tilbyr vi også tjenester som vindusvask, rens av takrenner, solcellevask og vask av høye bygninger. Hvis du vil ha et uforpliktende pristilbud, så klikk deg inn på lenken nedenfor og fyll ut kontaktskjemaet.