Klatreteknikk

For å få rengjort på steder der lifter og stillaser ikke kommer til, bruker vi avanserte og sertifiserte teknikker for klatring og tilkomst i høyden. Vårt klatreteknikk-team er eksperter på tilkomst, og har et høyt fokus på sikkerhet.

Sertifisert klatreteknikk

Jevnlig vask av fasade og vinduer er en viktig del av vedlikeholdet, men noen ganger kan den fysiske tilkomsten skape så store problemer at den nødvendige vasken aldri blir gjennomført. For Elite Vinduspuss er høyden ingen hindring – vårt klatreteknikk-team utfører renhold og vedlikehold på steder der lift og heisekran ikke kommer til.

Vi bruker avanserte klatreteknikker og korrekt sikkerhetsutstyr for å komme til på utilgjengelige steder, og kan ta på oss alle typer oppdrag innen fasadevask og vinduspuss. Vår stab er sertifiserte klatrere, og benytter seg av klatreteknikker som rappellering, klatring i atrier eller annen teknisk klatring.

Fokus på sikkerhet

I Elite Vinduspuss har vi et høyt fokus på sikkerhet for personell, publikum og materielle eiendeler. Vi bruker relevante sikringer for at det skal være mest mulig trygt å arbeide i høyden, inkludert å rigge til systemer for klatring og fallsikring eller bruke personell til sikringsassistanse.

Vi sørger også for nødvendige sperretillatelser fra kommunen, og sikrer hele det relevante området godt. På den måten kan vi være så sikre som mulig på at alle former for ulykker kan unngås.

Alle typer høydeoppdrag innen fasadevask og vinduspuss

Elite Vinduspuss tar alle typer oppdrag innen renhold av fasade og vinduer. Ved høydeoppdrag bruker vi lift, stillas og heisekran så langt det lar seg gjøre, og deretter tau og klatreutstyr når tilkomsten blir vanskelig.

Med korrekt tau og klatreutstyr kommer vi til på høye og utilgjengelige steder; det kan være fasaden av bygårder, privatboliger, høyblokker og næringsbygg.

Tau og klatreutstyr er ofte også rimeligere og smidigere enn bruk av lift. Derfor er klatreteknikk en metode vi vurderer for alle typer høydeoppdrag som blir forespurt. Med Elite Vinduspuss kan du være sikker på at vasken blir utført profesjonelt og grundig, på en mest mulig sikker og kostnadseffektiv måte.