Vindusvask

Elite pusser vinduer i store næringsbygg, små butikker og private hus – alt fra store eneboliger over flere etasjer til små leiligheter med noen få vinduer.

Elite Vinduspuss ble startet opp allerede i 1975, og er nå landets største bedrift innen vinduspuss og fasadevask. Bedriften består i dag av 67 ansatte som utfører alle typer oppdrag innen fasaderengjøring og vindusvask. Vi har medarbeidere som har pusset vinduer i over 40 år. 

Vi er svært opptatt av at kundene våre skal bli strålende fornøyde med jobben vi gjør. Når du bestiller vindusvask fra Elite Vinduspuss, kan du forvente: 

  • Gratis befaring
  • Et skinnende rent resultat
  • Hyggelige og pålitelige ansatte
  • Punktlig oppmøte
  • At vi tar med eget utstyr 
  • At vi vasker med Rentvann

Vindusvask for bedrifter og privatpersoner

Vi tar på oss oppdrag for både privatpersoner og bedrifter og kan pusse vinduer på alt fra store næringsbygg til private boliger. 

Med en stabil stab på over 60 vinduspussere står vi klare til å gi deg skinnende rene vinduer uten striper og skjolder.

Fast vask av vinduene tilpasset ditt behov

De fleste kundene ønsker seg en fast vindusvasker og en regelmessig avtale – og det får de hos oss. Noen kunder avtaler utvendig vindusvask to ganger i året, og andre trenger fire. 

Få skinnende rene vinduer med Elite Vinduspuss

Mange synes det å vaske vinduer er en tung og kjedelig jobb. Hvis man ikke bruker riktig teknikk, må man kanskje også vaske om og om igjen for å få et pent resultat. Det er heller ikke alle steder det er like enkelt å komme til for å rengjøre vinduene. 

Elite Vinduspuss har lang erfaring med rengjøring av alle typer vinduer. Vi vet hva slags teknikker og utstyr vi skal bruke for å få vekk alle typer flekker og skitt.

Vindusvask for bedrift utført av Elite Vinduspuss.

Vi vasker vinduene dine uten tilsatte kjemikalier 

Selv om vi er kjent for å ha svært god vannkvalitet i Norge, er ikke vannet nødvendigvis det beste å vaske med. Springvannet vårt blir tilsatt kunstige kjemikalier som for eksempel klor, og dette setter spor når man vasker vinduer, fasader eller lignende. 

Derfor tilbyr vi vask av vinduer og andre flater med med avionisert Rentvann, uten bruk av nal. Rentvann er vann som ikke er tilsatt noen form for kjemikalier, og som ikke etterlater seg skjolder eller striper. 

Rentvann gjør det enkelt å vaske alle typer overflater – uten å skade dem. Dette vannet er også mer miljøvennlig enn vanlig vann, da det ikke skader vegetasjonen rundt vinduene. 

Du kan selvfølgelig også velge at vi vasker med vanlig vann.

Vindusvask for bedrift utført av Elite Vinduspuss.

Rene vinduer utgjør en stor forskjell

Det er mange som utsetter eller glemmer å vaske vinduene sine – kanskje fordi de synes vinduene ser rene ut. Men med én gang sola skinner på vinduet, blir skitt, støv og eksos som har samlet seg opp i løpet av noen uker eller måneder veldig tydelig. 

Når man først vasker vinduene, ser man forskjellen som skinnende rene vinduer har å si for helhetsinntrykket av en bolig. 

Det er også en stor fordel med rene, klare vinduer i kontorbygninger. Dette ser mer profesjonelt ut både uten- og innenfra, og gjør at dere får mest mulig ut av utsikten. Solnedgang sett gjennom et rent vindu er flottere enn gjennom et skittent vindu. 

Vi pusser vinduene for deg

Trenger du hjelp med å vaske vinduene? Vi i Elite tilbyr vindusvask for private og bedrifter, og vasker alt fra næringsbygg til boliger. Vi tar på oss oppdrag i Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Buskerud, Agder, Rogaland og Bergen. 

I tillegg til vindusvask, utfører vi alt innen vask av fasader, persienner, solceller og rens av takrenner. Våre medarbeidere har lang erfaring innen faget sitt, og jobber både nøyaktig og effektivt. 

Motta et uforpliktende tilbud

Vi tilbyr konkurransedyktige priser og gir deg gjerne et uforpliktende tilbud. Du kan laste opp bilder av vinduene som skal vaskes, ved å be om pristilbud. Da tar vi kontakt med deg så fort som mulig for å gi deg et mer eksakt prisoverslag.

Hvis du ønsker mer informasjon om våre tjenester, er du velkommen til å ta kontakt med oss. 

Ved større oppdrag kan vi også komme på gratis befaring og gi deg et konkret pristilbud. 

Elite Vinduspuss tar vindusvasken med et smil! 

Ofte stilte spørsmål om vindusvask

Hvor ofte du bør vaske vinduene avhenger av flere faktorer, som for eksempel hva slags bygning eller bolig det er snakk om, og hvor den ligger. 

Boliger og kontorbygninger som ligger rett ved veien, og er utsatt for mye støv og eksos, bør få utført utvendig vindusvask 2-4 ganger i året for å sikre godt innslipp av dagslys. De fleste boliger trenger en utvendig vindusvask omtrent 2 ganger i året. 

Prisen avhenger av omfang og hvor enkelt det er å komme til vinduene som skal vaskes. Store og høye kontorbygninger eller leilighetskompleks vil kreve mer arbeid enn vask av vinduer på en to etasjers enebolig. 

I de tilfellene der det er få vinduer som er lett tilgjengelig kan det være hensiktsmessig å ta vindusvasken på egen hånd. Husk likevel at flere steder er vanskelig å komme til – spesielt på store og høye bygninger, men også på private boliger. 

Ved å bruke profesjonelle rengjørere sikrer du at arbeidet utføres på en trygg måte, og at resultatet blir skinnende rent. 

Vi anbefaler å vaske vinduene på våren. Vinteren kan etterlate seg smuss og grus på vinduene, og våren er en god tid for å fjerne dette og klargjøre vinduene for sommeren. Dette er også en fin tid for å få et klart utsyn til vårens og sommerens vakre dager.

Vi anbefaler også å vaske vinduene om høsten. Dette er for å få fjernet støv, pollen og annet skitt som har samlet seg gjennom sommeren. Dette forhindrer også at skitt og støv blir sittende fast under is og snø, noe som kan være vanskeligere å fjerne senere.

Vi tilbyr både innvendig og utvendig vask av vinduer. Dersom det ikke er spesifisert i henvendelsen, omfatter tilbudet kun vinduer i yttervegg, og ikke innvendige takvinduer, rekkverksglass eller skillevegger. Ugjennomsiktige fasade­glass og dekorplater er ikke inkludert. Vask av karmer og profiler er ikke inkludert med mindre dette spesifiseres.

Vi pusser vinduer hele året, også under lite ideelle værforhold. 

Vi vasker ikke vinduene i ekstreme temperaturer. Dette er fordi kulde kan gjøre rengjøringsløsningen ineffektiv eller føre til at den fryser på glasset, mens ekstreme varme temperaturer kan føre til at såpevannet tørker for raskt, noe som kan etterlate striper.

Dersom det er maling, merkelapper eller merkelapper på vinduene kan det være nødvendig å skrape vinduene. Vi avtaler estimert kostnadsramme på forhånd. Det samme gjelder for alkalieskader på vinduene. Slike vinduene krever spesialbehandling. 

Ja. For at vi skal pusse vinduene må det være rimelig fremkommelighet til vinduene. Dersom det ikke er mulig å komme frem til vinduene, kan de ikke bli pusset. Rydding er ikke inkludert. Dersom det er ønskelig at vi utfører dette vil det kunne utløse tillegg i prisen.