Vindusvask

Elite pusser vinduer i store næringsbygg, små butikker og private hus – alt fra store eneboliger over flere etasjer til små leiligheter med tre vinduer. En stabil stab på over 60 vinduspussere står klar til å gi deg skinnende rene vinduer.

De fleste kundene ønsker seg en fast vinduspusser og en regelmessig avtale – og det får de hos oss. Vi har medarbeidere som har pusset vinduer i over 40 år. Noen kunder avtaler utvendig vindusvask to ganger i året, andre fire. Behovet avhenger blant annet av hvor du bor, hvor utsatt vinduene dine er for skitt og støv. Og så handler det om hvor viktig det estetiske er for deg. Solnedgang sett gjennom et rent vindu er flottere enn gjennom et skittent vindu.

Elite pusser vinduer i store næringsbygg, små butikker og private hus – alt fra store eneboliger over flere etasjer til små leiligheter med tre vinduer. En stabil stab på over 60 vinduspussere står klar til å gi deg skinnende rene vinduer. Å vaske vinduer er et fag. Vi vet for eksempel hvordan vi skal behandle syre- og alkalieskader på glass. Velger du oss, velger du en vinduspusser i Eliteklassen.

Vi tilbyr også nalfri vinduspuss med avionisert vann. Les mer om fordelene med Rentvann her. Hvis du ikke spesifiserer annet, velger vi alltid løsningen som er rimeligst for deg.