Fasadevask Stavanger

En grundig fasadevask gjør ikke bare at fasaden på boligen din ser flottere ut akkurat nå, det kan også spare deg for mye tid og penger i fremtiden. Elite Vinduspuss tilbyr renhold av alle typer fasader – les mer om oss her.

Elite Vinduspuss startet opp allerede i 1975, og er nå landets største bedrift innenfor vinduspuss og fasadevask. Vi utfører oppdrag for alt fra privatpersoner til borettslag og større bedrifter.

Vi er svært opptatt av at kundene våre skal bli strålende fornøyde med jobben vi gjør, og derfor jobber vi etter en rekke prinsipper:

  • Alle våre medarbeidere er dyktige, hyggelige og pålitelige.
  • Vi holder det vi lover og kommer når vi skal.
  • Vi bruker kun de mest effektive metodene innen rengjøring.
  • Vi vasker med varmt, avionisert Rentvann.
  • Vi utfører skånsom børsting av fasaden uten bruk av kjemikalier.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige priser.

Derfor bør du få utført fasadevask regelmessig

En utvendig fasadevask gjør at huset ser mer ut som da man kjøpte det. Huset blir renere og fargen fremstår sterk og klar igjen. Men det er faktisk ikke den viktigste grunnen til hvorfor du bør bestille fasadevask.

Hvert år utsettes fasaden for påkjenninger som regn, vind, pollen og forurensing. Dette skaper grobunn for sopp og alger, og dersom soppsporene blir sittende lenge nok kan det skape råte i veggene.

Slike skader kan bli svært kostbare og omfattende å få bukt med, og derfor er det mye smartere å få utført en grundig fasadevask. Det er også lurt økonomisk sett, med tanke på at en ren fasade holder seg mye lengre.

Våre tjenester

Elite Vinduspuss består av 60 vinduspussere fordelt utover noen av landets største fylker. Vi utfører oppdrag i Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Buskerud, Agder, Rogaland og Bergen.

Vi tilbyr også en rekke andre renholdstjenester i tillegg til fasadevask, som for eksempel vinduspuss, rens av takrenner og vask av solceller. Våre vinduspussere er eksperter innen sitt fag, og har lang erfaring når det gjelder valg av kjemi og metode.

Ta kontakt med oss for fasadevask!

Vi er svært opptatt av å levere oppdrag av høy kvalitet og så god service som mulig til våre kunder. Når du overlater fasaderengjøringen til oss, kan du være sikker på at du får en skinnende ren fasade som er beskyttet mot ytre påkjenninger.

Dersom du ønsker mer informasjon om våre tjenester eller en gratis befaring, så ta kontakt med oss i dag. Vi utfører renhold på Elite-nivå!