Utvendig vinduspuss enebolig uten balkongvinduer
Kristiansand, Stavanger, Haugesund og Bergenkr 450* inkl. mva.Oslo kr 625* inkl. mva.

* Prisen gjelder for utvendig vinduspuss av fasadevinduer som kan nås fra bakkeplan med teleskopstang til 20 meters høyde. Sprosser, halvtak eller andre kompliserende faktorer, vil medføre tillegg. Pris forutsetter en regelmessig abonnementsordning. Et engangsoppdrag er noe dyrere.

 

 

Utvendig vinduspuss leilighet uten balkong (eksempel med 10 vinduer)
Kristiansand, Stavanger, Haugesund og Bergen
kr 350 inkl. mva.
Oslo kr 59* inkl. mva.

*Prisen gjelder for utvendig vinduspuss av fasadevinduer som kan nås fra bakkeplan med teleskopstang til 20 meters høyde. Sprosser, halvtak eller andre kompliserende faktorer, vil medføre tillegg. Pris forutsetter en regelmessig abonnementsordning. Et engangsoppdrag er noe dyrere.

 

Utvendig vinduspuss av butikk (typisk 6-8 vinduer)
kr 250* eks. mva.

*Prisen gjelder utvendig vinduspuss av en sentrumsnær butikk med alminnelig tilgjengelige vinduer. Skilt eller reklame som reduserer tilgjengeligheten til vinduene, vil medføre tillegg.Pris forutsetter en regelmessig abonnementsordning. Et engangsoppdrag er noe dyrere.

 

Fasadevask av butikk med varmt Rentvann
kr 990* eks mva.

*Prisen gjelder for en skånsom og kjemikaliefri børsting med avionisert varmtvann av butikkfasade med skilter etc. Ønskes bruk av kjemikalier, medfører dette tillegg. Pris forutsetter en regelmessig abonnementsordning. Et engangsoppdrag er noe dyrere.

 

Fasadevask av enebolig med varmt Rentvann
Kristiansand, Stavanger, Haugesund og Bergen
kr 2500* inkl. mva.
Oslo kr 4 900 inkl. mva.

*Prisen inkluderer vask med avionisert varmtvann på en børste uten bruk av kjemikalier. Ønskes bruk av kjemikalier, medfører dette tillegg. Bruk av stige pga. halvtak eller balkong vil også medføre tillegg. Pris forutsetter en regelmessig abonnementsordning. Et engangsoppdrag er noe dyrere.

 

Rens av takrenner i enebolig
kr 1900* inkl. mva

*Prisen gjelder for rens av takrenner med en “støvsuger” montert på en teleskopstang fra bakkeplan. Bruk av stige pga. vanskelig tilgjengelige takrenner, medfører tillegg. Takrenner og nedløp blir ikke spylt. Pris forutsetter en regelmessig abonnementsordning. Et engangsoppdrag er noe dyrere.