Fasadevask

Ønsker du å ta vare på fasaden på boligen din, er fasadevask nødvendig. Vi i Elite Vinduspuss hjelper deg med å holde fasaden ren og pen.

Nærbilde av firmabilen til Elite Vinduspuss "Fasadevask" stående på grønn bakgrunn.

I løpet av året samles det mye støv og andre urenheter på fasaden av ulike bygg. Dette gjør at bygget, enten det er en enebolig eller et stort kontorbygg, ser skittent ut. Skitten reduserer levetiden på fasaden, da sopp og råte kan oppstå, og kan derfor skape problemer dersom det ikke fjernes.

I et land som Norge, med mye krevende vær, utsettes utsiden av bygget for kraftig nedbør, sterk vind, pollen, generell forurensning og en rekke andre krefter som tærer på fasaden. Derfor er det ekstra viktig å ta godt vare på den.

Elite Vinduspuss er eksperter på vask av fasade, og hjelper deg gjerne med fasadevask på ditt bygg. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale!

Hvorfor vaske fasaden?

Akkurat som utsiden på en bil, samler fasaden på et bygg mye støv og urenheter i løpet av sin leveperiode. Vi vasker bilen med jevne mellomrom for at salt og asfaltrester ikke skal spise opp lakken og skape rust på karosseriet. Dette må vi også gjøre med utsiden av hus, for å unngå at støv og forurensning ødelegger fasaden og «spiser den opp».

Dersom fasaden blir ødelagt på grunn av manglende vask, må den byttes ut – noe som er mye dyrere enn å vaske den jevnlig.

Én gang i året

For å ta godt vare på boligen din, anbefaler vi fasadevask én gang i året. Med en årlig fasadevask sørger du for å ivareta og vedlikeholde byggets utside. Du unngår at råte og sopp får gode vekstvilkår, og får samtidig et rent og pent hus.

Dersom du skal male huset ditt, anbefaler vi at du gjennomfører en ordentlig fasadevask på forhånd, slik at du maler på en ren overflate. Da sitter malingen mye bedre og fasaden holder seg enda bedre.

Trenger jeg profesjonell hjelp til å vaske fasaden?

Mange tar rengjøringen i egne hender, og ender opp med å gjøre alle feilene i boken. Noe som fort fører til at du ødelegger fasaden fremfor å ta vare på den.

Kanskje tar du fatt i en høytrykkspyler og spyler ned fasaden. Da risikerer du å få vann i både treverk og kledning. Du risikerer også å slipe vekk maling unødvendig. Riktig vasking av hus og byggverk er et helt eget fag. Elite Vinduspuss består av et profesjonelt og erfarent team som tar denne jobben for deg. Vi sørger for at fasaden på ditt bygg blir rengjort på en skånsom og effektiv måte.

Elite Vinduspuss hjelper deg med fasadevasken

Som et profesjonelt vaskefirma har vi alt som kreves av utstyr for rengjøring av ditt bygg. Med en avansert maskinpark og egne liftbiler, kommer vi til på de vanskeligste steder. Der vi ikke kommer til med lift, bruker vi et eget klatreteknikkteam som sørger for rengjøringen.

Dersom det kreves sikring av område og sperretillatelse fra kommunen, sørger vi for dette – slik at rengjøringen gjennomføres på en trygg og forsvarlig måte.

Type fasader vi rengjør

Fasader er laget av ulike materialer, noe som krever ulik vaskemetode og kjemi. Vi tilbyr rengjøring av følgende typer fasader:

  • tre
  • tegl
  • malt mur
  • naturstein
  • Stenex
  • aluminium
  • plast

Med riktig utstyr og erfarne ansatte, sørger vi for at bygget ditt blir rent og pent, med rett metode og tilpassede vaskemidler – slik at fasaden vil være i topp stand året rundt.

Våre tjenester

Elite Vinduspuss har jobbet med rengjøring siden 1975, og er et solid selskap med 60 vinduspussere. I tillegg til å vaske fasadene på alt fra store kontorbygg til små eneboliger, tar vi også på oss andre oppdrag.

Her er en oversikt over våre tjenester:

Kontakt oss i dag

Har du behov for hjelp med fasadevask i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand eller Haugesund? Ikke nøl med å kontakte oss i Elite Vinduspuss. Ingen oppdrag er for store, og ingen er for små. Vi hjelper deg med å holde fasaden ren og pen.

Det er fort gjort å glemme fasadevasken, noe som kan bli kostbart dersom huset må males ofte eller fasaden må byttes ut. Unngå kostbar utbedring og reparasjon av fasaden med en årlig fasadevask.

Uforpliktende tilbud

Ønsker du et uforpliktende tilbud, kan du kontakte oss her på våre nettsider. Har du spørsmål om våre tjenester eller noe annet, kan du kontakte oss på telefon eller e-post via linken under.