RENSE TAKRENNER

Har du, eller ønsker du å forebygge, tette takrenner? Elite Vinduspuss hjelper deg gjerne med dette, og gir deg et resultat i Eliteklassen.

I løpet av året samler det seg mye rusk i takrennene våre, spesielt i Norge med alt ekstremværet vi har her. Takrenner og nedløpsrør fylles opp av alt fra sand og takstein, til løv, barnåler og annet rusk. Lar du dette ligge over lengre tid, vil det til slutt danne god grobunn for mose og vekster, som fører til at takrennene blir enda tettere og vanskeligere å rense.

Elite Vinduspuss tilbyr gjerne vår ekspertise for å hjelpe deg med dine takrenner og nedløpsrør. Bestill en profesjonell rens av takrennene dine – og få jobben gjort for i år. Kontakt Elite Vinduspuss i dag for en uforpliktende samtale.

Hvorfor rense takrennene sine?

Frie takrenner er svært viktig, spesielt i et land som Norge hvor vi har flere ville og våte årstider. Takrenner som ikke renses er mer utsatt for skade og slitasje, som kan føre til store utgifter i det lange løp. Å bytte ut og reparere takrenner er dyrt, og en god rens kan spare deg for store summer.

Minst én gang i året

Vi i Elite Vinduspuss anbefaler å rense takrenner og nedløpsrør minst én gang i året. En av grunnene til dette er de store utgiftene som plutselig kan dukke opp dersom du lar være.

De fleste hjem- og innboforsikringer dekker utgiftene ved vannskade, men det er typisk for slike forsikringer å ha visse noen unntak. Et av disse er vannskader som følge av tette takrenner og nedløpsrør. Elite Vinduspuss ønsker å legge til rette for at du unngår en slik kostbar situasjon. Det er alltid bedre å være føre var.

Rens takrenner og nedløpsrør før vinteren

Mange tenker at høsten er den verste årstiden for takrennene – en tid med mye uforutsigbart vær. I realiteten er vinteren den store fienden.

Takrenner som er tette av løv, mose og jord står i fare for å sprekke når kulden inntreffer. Kommer det snø eller regn inn i takrennene, kan dette fryse og utvide takrennene slik at de sprekker. Dette gjelder både for rør av plast og metall.

Takrennenes jobb er å samle opp og føre vann bort fra en bygning, for å slik unngå slitasje og skade på bygningen. Dersom takrennene eller nedløpsrørene sprekker, kan dette føre til at vannet kommer på avveie og dermed gjør stor skade på bygget.

Sen-vinter

Det er viktig at takrenner og nedløpsrør er forberedt til sen-vinteren. Når snøsmeltingen starter, kan det være svært skadelig dersom rørene er tette eller skadet. Ofte har man store mengder snø og is på taket, som man ikke ønsker at skal skade hus og hytte. God drenering når snøen smelter er kritisk for vedlikeholdet av resten av bygget.

Dette er Elite Vinduspuss

Elite Vinduspuss er blant landets største innen vinduspuss – med i overkant av 60 vinduspussere som utfører mer enn 40 000 oppdrag årlig, fordelt på flere enn 11 500 adresser.

Selskapet ble stiftet av gründer Øysten Fremstad, da han i 1975 selv begynte å pusse vinduer på deltid. I dag utfører vi alt av fasaderengjøring i Sør- og Midt-Norge, for både privatkunder og store bedrifter. Vi utfører også vinduspuss, vindusvask, rens av takrenner, vask av tak, fasadevask og arbeid i høyden med lift eller klatreteknikker.

Vi tar på oss både små og store jobber, i alt fra leiligheter til massive kontorbygninger. Med vårt utstyr og verktøy kommer vi til overalt – i alle kriker og kroker.

Best i bransjen

Vi er stolte av å kunne leve av vårt gode rykte, og jobber kontinuerlig for å gjøre våre kunder til de mest fornøyde på markedet. Dette oppnår vi ved å være punktlige og forutsigbare, ha hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere, og tjenester til konkurransedyktige priser.

Moderne og oppdatert

En annen grunn til at våre kunder holder seg fornøyde år etter år, er at vi alltid passer på å holde oss oppdatert på utstyr og teknikker. Vi er alltid oppdatert på hvilke metoder og verktøy som gjør at vi kan utføre den beste og mest effektive jobben.

Vi er også de eneste i vår bransje som er ISO-sertifisert på både kvalitet og miljø.

Kontakt oss i dag

Trenger du hjelp til å rense takrenner og nedløpsrør i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand eller Haugesund? Kontakt Elite Vinduspuss i dag. Det er ingen oppdrag vi ikke takler, og vi har alltid nytt og oppdatert utstyr.

Å rense takrennene er noe mange glemmer å gjøre. Ikke vær en av dem som ender opp med kostbare vannskader som kunne vært unngått.

Uforpliktende tilbud

Ta kontakt med oss her på våre nettsider for et uforpliktende tilbud. Om det er informasjon du ikke finner på våre nettsider eller du har andre spørsmål, kan du kontakte oss på telefon eller e-post via linken under.