Ofte stilte spørsmål

Hvor ofte bør vinduene vaskes?
Det avhenger av hvor du bor og mange andre faktorer. Det faglige rådet er minimum tre ganger i året for generelt vedlikehold av glass. Er vinduene dine utsatt for mye skitt og støv, bør du vaske fire ganger i året. Driver du butikk, vil du kanskje vaske så ofte som en gang i uken. Spør oss om pris på et regelmessig abonnement. Det er rimeligere enn du tror.

 

Les mer om Elite vinduspuss her.

 

 

Pusser dere vinduer i privatboliger?
Ja. Vi har kunder med alt fra store eneboliger over flere etasjer til små leiligheter med tre vinduer. De aller fleste er regelmessige abonnementskunder, mens noen er engangskunder – for eksempel foran store anledninger. De fleste synes det er rimeligere enn de trodde. Fyll ut det uforpliktende kontaktskjemaet, så kontakter vi deg og gir tilbud.

 

Les mer om Elite vinduspuss her.

 

 

Hva er rent vann?
Ionisert vann er renere enn det gode vannet vi drikker fra springen. Partikler som salter, klor og kalk blir fjernet gjennom en rekke filtre. Vaskeresultatet blir bedre fordi ultrafiltrert Rentvann løser opp skitt mer effektivt enn vanlig vann, helt uten skjolder eller striper. Rentvann er også miljøvennlig og kan ikke skade verken overflater eller planter.

 

Les mer om Elite rentvann her.

 

Hvorfor er fasadevask viktig?
Fasadevask er viktig for å fjerne støv, smuss, pollen, trafikkfilm og annen skitt før det rekker å sette seg i fasaden. Fasadevask er kanskje den tjenesten som gir mest verdi for pengene når det gjelder vedlikehold og utseende på bygg. Det gjelder både næringsbygg, butikker og privatboliger. Alt her i verden forfaller uten vedlikehold, og fasader er noe av det som oftest blir oversett selv om vinduene blir vasket.

 

Les mer om Elite fasadevask her.

 

 

Hvor ofte bør du vaske fasaden?
Vi anbefaler fasadevask en gang i året – og alltid før du skal male huset. Men vi vil gjerne se bygget ditt først. Da kan vi gi en proff anbefaling av riktig vedlikeholdsfrekvens tilpasset ditt bygg. I noen tilfeller kan det være behov for kjemikalier, i andre kan det være tilstrekkelig å bruke Rentvann. Husk at det er mye rimeligere å vaske enn å male: Maling kan ofte utsettes i årevis ved godt vedlikehold!

 

Les mer om Elite fasadevask her.

 

 

Hva innebærer en abonnementsordning?
Vår standardavtale er en løpende avtale med en frekvens som er avtalt med deg på forhånd. Avtalen løper til den sies opp av en av partene. Elite Vinduspuss sin oppsigelsestid er så kort som én uke.