Introduksjon

Disse retningslinjene beskriver hvordan Elite Vinduspuss AS behandler dine personopplysninger når du besøker vår hjemmeside. Med «personvernopplysninger» mener vi enhver opplysning om en identifisert eller identifiserbar fysisk person. Vi fokuserer på å ivareta og beskytte alle våre kunders personvern og behandler personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning, herunder persondataoppfordringen (GDPR).

 

Denne personvernpolitikken gir en oversikt over hvilke opplysninger som samles inn og hvordan informasjonen blir behandlet.

 

Behandling av opplysninger

Daglig leder har ansvaret for Elite Vinduspuss AS sin behandling av personopplysninger på Elite.no. Det er frivillig for dem som besøker nettsidene, å oppgi personopplysninger i forbindelse med å fylle inn kontaktskjema, sende oss e-post med en forespørsel eller ringe oss. Ved å fylle ut og sende inn kontaktskjema, sende oss e-post eller ringe oss samtykker du at Elite Vinduspuss AS benytter dine persondata (navn, e-post adresse, selskapsnavn og telefonnummer) for å gi deg relevante budskap og tilbud. Vi vil aldri selge informasjonen din videre til andre, og du kan når som helst trekke samtykket ditt tilbake.

 

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er svært små midlertidige filer som blir lagret på enheten din når du besøker noen nettsteder. Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode, eller når nettsiden lukkes.

Elite Vinduspuss AS bruker cookies på nettsidene for at besøksstatistikken vår skal være pålitelig og for å øke funksjonaliteten på våre sider.

Du kan selv bestemme om du ønsker å akseptere eller avslå lagring av informasjonskapsler. Følg denne linken for å administrere dette. Å redusere bruken av informasjonskapsler kan forhindre deg i å utnytte nettstedet fullt ut.

NavnLeverandørHensiktVarighet
__utmaGoogleSamler data om antall ganger en bruker har besøkt nettsiden, samt datoer for første og mest nylige besøk. Brukes av Google Analytics.2 år
__utmbGoogleRegistrerer tidspunkt for når en bruker åpnet nettsiden. Brukes av Google Analytics for å beregne varigheten av besøket.1 dag
__utmcGoogleRegistrerer tidspunktet besøkende forlater nettsiden. Brukes av Google Analytics for å beregne lengden på et besøk.Økt
__utmzGoogleSamler data om hvor besøkende kommer fra, hvilke søkemotorer som ble brukt, hvilken lenke som ble klikket og hvilke søkeord som ble benyttet. Brukes av Google Analytics.6 måneder
__utmtGoogleBrukes for lastbalansering.1 dag
__utm.gifGoogleGoogle Analytics Sporingskode som logfører detaljer om besøkendes nettleser og enhet. Økt
_fbpFacebookBrukes av Facebook til å levere en serie reklameprodukter som for eksempel sanntidsbudgivning fra tredjepartsannonsører.3 måneder
frFacebookBrukes av Facebook til å levere en serie reklameprodukter som for eksempel sanntidsbudgivning fra tredjepartsannonsører.3 måneder
trFacebookBrukes av Facebook til å levere en serie reklameprodukter som for eksempel sanntidsbudgivning fra tredjepartsannonsører.Økt
rc::cGoogleVenter beskrivelseØkt

 

Bruk eller utveksling av personopplysninger

Elite Vinduspuss AS bruker, utleverer eller utveksler ikke personopplysninger om besøkende på hjemmesiden på annen måte enn det som er beskrevet over. Dine opplysninger vil ikke bli utleverte til andre organisasjoner, personer eller virksomheter.

 

Innsyn

Du har til en hver tid rett til å få innsikt i de personopplysningene som vi behandler om deg, og rett til å be om korreksjon eller sletting av de innsamlede opplysningene. Du har rett til å trekke ditt samtykke tilbake.

Hvis du ønsker å klage over behandlingen av dine personopplysninger, kan du kontakte Elite Vinduspuss AS på personvern@elite.no eller ringe daglig leder Øysten Fremstad på mobilnummer 934 16 990. Du kan også kontakte Datatilsynet via postkasse@datatilsynet.no eller via telefonnummer 22 39 69 00.

 

Endringer

I tilfelle vesentlige endringer vil Elite Vinduspuss AS oppdatere denne personvernpolitikken. Den til enhver tid gjeldende versjon finner du her på denne siden.